Route

Auto

Vanuit Arnhem: 
U rijdt via de A325 Nijmegen binnen. U volgt de borden Berg en Dal. U bent dan al op de Berg en Dalseweg. Na ongeveer 800 meter ziet u aan de linkerkant nr. 101.

Vanuit 's Hertogenbosch: 
U rijdt naar Nijmegen via de A59 en A326 (knooppunt Bankhoef). U volgt de borden richting Nijmegen-Centrum. Dit is alsmaar rechtdoor (u steekt hierbij ook een rotonde recht over). U rijdt verder rechtdoor richting Nijmegen-Centrum en gaat over de brug van het Maas-Waalkanaal, ook ziet u aan de rechterkant het Philips gebouw. U steekt het grote kruispunt over en blijft de weg volgen richting centrum. Aangekomen op een grote verkeersrotonde (Keizer Karelplein) neemt u de 2e afslag richting Arnhem. Volg de borden Berg en Dal. U bent dan al op de Berg en Dalseweg. Na ongeveer 800 meter ziet u aan de linkerkant nr. 101.

Vanuit Malden:
Volg richting Nijmegen-Centrum. U passeert aan de rechterkant het Radboudziekenhuis. U rijdt door tot een grote verkeersrotonde. (Keizer Karelplein) Op de rotonde neemt u de 1e afslag richting Arnhem. Volg de borden Berg en Dal. U bent dan al op de Berg en Dalseweg. Na ongeveer 800 meter ziet u aan de linkerkant nr. 101. 

Openbaar vervoer

Neem lijn 2 richting St. Maartenskliniek en stap uit bij halte Huygensweg. 

Copyright © 2013 - Marlies van Megen